Bewezen methodiek

U mag van ons professionaliteit verwachten. Enerzijds door goede en competente mensen in te zetten, maar anderzijds door te werken met een bewezen methodiek. Want van professionals mag u verwachten dat zij het proces zodanig beheersen dat zij weten hoe zij tot de gewenste uitkomst moeten komen. Daarom hebben wij, gebaseerd op de verschillende projectmanagement systemen, onze eigen methodiek ontwikkeld; de UP methodiek.

Project management methodiek

Milstone placemat

Bewezen methodiek

Ondanks dat ieder project een andere uitkomst kent, is het proces om daar te komen wel identiek. Vanuit dit uitgangspunt is de UP-methodiek opgebouwd met vooraf gedefinieerde processtappen en standaard templates. Daarbij is per stap vastgelegd welke in- en output hierbij hoort en liggen taken en verantwoordelijkheden vast in het RACI-model.

We stemmen deze methodiek af op uw specifieke wensen. Dit vanuit de wetenschap dat iedere klant uniek is. Doordat we alles per klant vooraf vastleggen en continu evalueren, kunt u er altijd op rekenen dat de UP-methodiek de juiste ondersteuning biedt om uw doelstellingen te realiseren.